top of page

Rakasta omaa kehoasi

Kehollinen työpaja kaiken ikäisille naisille. Aika muokkaa meitä ihmisinä ja jokaisella keholla on oma elämäntarinansa. Anna huomio kehollesi joogaten ja meditoiden.

Oletko tietoinen miten kehosi voi, mitä kehosi viestii Sinulle juuri nyt? Ilot ja surut, huolet ja kiire jättävät meihin jokaiseen jäljen. Aina emme ehdi huomioimaan kehomme todellisia tuntemuksia, pieniä vihjeitä siitä mikä olisi tässä hetkessä meille parasta.

 

Ohitamme vatsassa tuntuvan jännityksen, kireyden niskassa tai paineen tunteen hengityksessä. Naisen elämään kuuluvat myös eri ikäkausina vaikuttavat hormonaaliset muutokset. 

Joogaohjaaja Sara Welling ja Mindfuness-ohjaaja Tarja Heinula johdattavat Sinut tuntemaan oman kehosi viestit herkästi ja lempeästi itsesi hyväksyen. Sara ja Tarja ovat naisia eri ikävaiheissa. Heitä yhdistää teatteritausta sekä uteliaisuus ihmisenä olemiseen, kehoon ja mieleen. Työskennellessään he käyttävät kehollisia menetelmiä luovalla tavalla tutkien ja omaa kokemustaan hyödyntäen. 

Kahden päivän aikana annamme huomiomme kehollemme; joogaamme ja meditoimme. Teemme toiminnallisia ja visuaalisia harjoitteita. Jaamme kokemaamme ja näkemäämme.

Workshoppiin osallistuminen ei vaadi kehollista notkeutta eikä virtaviivaista jooga-asua, ainoastaan uteliaan mielen. Tule sellaisena kuin olet!

Hinta: 70€ (maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä)

Ohjaajana Tarja Heinula ja Sara Welling

Aikataulu: 28.9.2018 klo 18.00-20.30 ja

29.9.2018 klo 12.00-16.00

Paikka: ILOtribe Pieni Sali,

Siltavuorenranta 16 Helsinki

Ilmoittaudu mukaan!

Ilmoittaudu klikkaamalla alla oleva lomake. Saat sähköpostilla vahvistuksen sekä ohjeet kurssin maksamiseen kahden arkipäivän kuluessa. 

Kaikki ilmoittautumiset ovat sitovia, ellei toisin ilmoiteta. Jos peruutat vähintään viikkoa (7päivää) ennen kurssin alkua hyvitämme 50% kurssin hinnasta. Alle viikon sisällä tehdyistä peruutuksista emme voi hyvittää kurssimaksua.

Kiitos! Ilmoittautumisesi on vastaanotettu.

bottom of page