top of page

Oman Hiljaisuuden miniretriitti (Oulu)

Nyt sinulla on mahdollisuus hiljentyä,  hengähtää arjesta ja kuunnella sisintäsi. Muistaa kuka Sinä olet. Jo 15 minuutin mindfulness-harjoitus keskellä päivää nollaa aamupäivällä kertyneen stressin.

Tule mukaan hiljentymään ja meditoimaan ohjatusti yhdessä näyttelijä, Mindfulness-ohjaaja Tarja Heinulan kanssa. Vietämme päivän hiljaisuudessa (4h) ilman kännyköitä ja muita ärsykkeitä.

 

Päivän ohjelma rakentuu lempeistä jooga- ja meditaatioharjoitteista, joissa huomio kiinnitetään nykyhetkeen hyväksyen kokemus sellaisena kuin se on, ilman arvostelua. Päivän aikana voit syventää itsetuntemustasi, purkaa kehon jännityksiä ja rentoutua ilman kiirettä.

Päivän ohjelma sopii ensikertalaisille ja jo meditaatioon tutustuneille. Päällesi kiristämättömät vaatteet, joissa on mukava olla. Voit ottaa mukaasi myös tyynyn, kevyen peiton ja oman maton. Välipalaksi jotakin kevyttä.  

 

Sydämellisesti tervetuloa!

Hinta: 45€

Aika: 25.05.2019 klo 12.00 - 16.00

Paikka: Jooga-Aitta, Asemakatu 10, Oulu (käynti sisäpihan kautta)

Ilmoittaudu mukaan!

Ilmoittaudu klikkaamalla alla oleva lomake. Saat sähköpostilla vahvistuksen sekä ohjeet kurssin maksamiseen kahden arkipäivän kuluessa. 

Kaikki ilmoittautumiset ovat sitovia, ellei toisin ilmoiteta.

Kiitos! Ilmoittautumisesi on vastaanotettu.

bottom of page