top of page

JOOGA/MINDFULNESS RETRIITTI KROATIAN KAUNIISSA CRIKVENICASSA

Rauhaa, vapautta ja iloa elämään suloisessa ympärisössä vuorien ja hiekkarantoje äärellä. Viimekesän huippusuosittu jooga ja mindfulness retriitti palaa jälleen kesällä 2019.

Viikon ohjelma pitää sisällään päivittäisen aamu- ja iltaharjoituksen, mutta sinulle jää myös relusti aikaa tutustua viehättävään merenrantakaupunkiin sekä sen vuoristomaisemiin. Majoitumme Prana Yoga Housen huoneisiin ja tunnit pidetään omassa studiossa samassa rakennuksessa. Viikon tunnit ovat suunniteltu soveltuvaksi ensikertalaisille sekä jo kokeneemmille harjoittajille. Tarkempi ohjelma julkaistaan lähempänä retriittiä.

 

Crikvenicasta löytyy viehättäviä ruokapaikkoja ja talon emäntä Mirna loihtii myös herkullisia kasvisruokia ryhmän tilauksesta.

 

Ohjaajina toimivat tanssijakoreografi, joogaopettaja Eija Pusila-Verona ja näyttelijä, Mindfulness-ohjaaja Tarja Heinula.

 

 

Hintaan kuuluu viikon ohjelma, aamiainen sekä majoitus. EARLY BIRD hinnat voimassa 31.01.2019 !

 

Jaettu huone:

Early bird 540e / 570e 

Norm. 590e / 620e

 

Yhden hengen huone (1kpl):

Early bird 650e  

Norm. 700e

 

Perille pääset lentämällä esim. Rijekaan tai Pulaan. Matkojen järjestäminen on jokaisen osallistujan vastuulla, mutta autamme mielellämme matkareitin suunnittelussa.

 

Tutustu majapaikkaamme Prana Yoga House:n sivuilla tästä. Voit myös nähdä kuvia viimekesän retriitiltä Instagrammissani!

Ilmoittaudu mukaan!

Ilmoittaudu täyttämällä alla oleva lomake. Saat sähköpostilla vahvistuksen sekä ohjeet kurssin maksamiseen kahden arkipäivän kuluessa. 

Kaikki ilmoittautumiset ovat sitovia, ellei toisin ilmoiteta. Jos peruutat vähintään kaksi viikkoa (14 päivää) ennen kurssin alkua hyvitämme 50% kurssin hinnasta. Alle kahden viikon sisällä tehdyistä peruutuksista emme voi hyvittää kurssimaksua.

Kiitos! Ilmoittautumisesi on vastaanotettu.

bottom of page