top of page

Luova Jooga ja Mieli Työpaja

Tämän lumen paljouden äärellä on mukava viedä ajatuksia jo hetkeksi kevääseen. Tule mukaan kaikille sopivaan työpajaan herättelemään kehosi ja mielesi lempeästi uuteen vuodenaikaan.

Maaliskuussa elämme Puu-elementin ajassa. Kevät on uuden syntymän ja kasvun sekä nousevan Yang-energian aikaa: luonto alkaa hiljalleen heräilemään eloon ja sama muutos tapahtuu meissä.

 

Lisääntynyt valon määrä aktivoi energiaa ja liikkumisen halu kasvaa. Yhtälailla valon kasvu voi aiheuttaa ärtyneisyytta ja väsymystä.

 

Joogaohjaaja Sara Welling ja Mindfullness- ohjaaja Tarja Heinula johdattavat sinut luovalla tavalla kevään heräämiseen nousevaa Yang-energiaa kuunnellen. Teemme lempeän vahvistavia, kehoa sekä mielta tasapainottavia harjoitteita.

 

Sara ja Tarja ovat taustaltaan luovan alan ammattilaisia: näyttelijoitä ja tarinankertojia. Heidän lempeässä ohjauksessaan korostuu läsnäolo, tarinallisuus, mielikuvat ja musiikki. 

Päivän ohjelma sopii kaikille!

 

Hinta: Earlybird 50€ 25.02.2019 asti! Norm. 65€

Ohjaajana Tarja Heinula ja Sara Welling

Paikka: Joogakoulu Shanti, Runeberginkatu 43, 00100 Helsinki​

Ilmoittaudu mukaan!

Ilmoittaudu klikkaamalla alla oleva lomake. Saat sähköpostilla vahvistuksen sekä ohjeet kurssin maksamiseen kahden arkipäivän kuluessa. 

Kaikki ilmoittautumiset ovat sitovia, ellei toisin ilmoiteta. Jos peruutat vähintään viikkoa (7päivää) ennen kurssin alkua hyvitämme 50% kurssin hinnasta. Alle viikon sisällä tehdyistä peruutuksista emme voi hyvittää kurssimaksua.

Kiitos! Ilmoittautumisesi on vastaanotettu.

bottom of page