top of page

Hengittävä ja resonoiva keho

Kaikille soveltuva työpaja, jossa keskitymme kehon tuntemuksiin ja kuunteluun hengitysterapian sekä sointukylvyn keinoin. Tule mukaan pysähtymään, rentoutumaan ja hellimään kehoa sekä mieltä.

Hengitämme ja resonoimme ympäröivää maailmaa ja pysähdymme kuuntelemaan sitä. Havainnoimme hengitystä ja kehon tuntemuksia psykofyysisen hengitysterapian menetelmin. Teemme harjoitteita ja tutstumme kehonkannatteluun. Olemme ja pysähdymme tilaan jossa hengitystoimii siltana mielen ja kehon välillä.

 

Työskentely on kokemuksellista harjoitteet toteutetaan sekä yksilö – että pariharjoitteina. Tämä osuus kestää noin tunnin ajan ja sitten siirrymme sointukylpy osuuteen.

Sointukylpy on äänten ja äänien resonanssiin perustuva Peter Hess® syvärentoutus-metodi, jonka voi tuntea eheyttävän kehoa ja mieltä. Makoilet viltin alla alustalla vaatteet päällä ja annat erityisten äänimaljojen sointujen huuhdella kehoasi, mieltäsi ja sieluasi. Tämä osuus kestää noin tunnin.

Ohjaajat: Näyttelijä, MBSR® -  ohjaaja Tarja Heinula, näyttelijä-muusikko, sointukylpyrentouttaja Ona Kamu

Hinta: early bird 50e voimassa 12.4.2019. Norm. 65e

Aika: 27.4.2019 klo.16.00-18.00

Paikka: ILOTribe, Siltavuorenranta 16, 00170 Helsinki

Ilmoittaudu mukaan!

Ilmoittaudu klikkaamalla alla oleva lomake. Saat sähköpostilla vahvistuksen sekä ohjeet kurssin maksamiseen kahden arkipäivän kuluessa. 

Kaikki ilmoittautumiset ovat sitovia, ellei toisin ilmoiteta. Jos peruutat vähintään viikkoa (7päivää) ennen kurssin alkua hyvitämme 50% kurssin hinnasta. Alle viikon sisällä tehdyistä peruutuksista emme voi hyvittää kurssimaksua.

Kiitos! Ilmoittautumisesi on vastaanotettu.

bottom of page