top of page

Hengitys- ja ilmaisutyöpaja

Yhteistyössä Helsingin Aikuisopiston kanssa. Ilmoittaudu mukaan tästä.

Esiintymisessä, oli se sitten näyttelemistä tai luennon pitämistä, keskeisimpiä asioita ovat läsnäolo ja reagoiminen hetkessä. Kahden päivän kurssilla tutustumme erilaisin harjoittein omaan hengitykseemme ja kokeilemme erilaisia ilmaisumuotoja teaterista loruihin.

Oman hengityksen löytäminen on tärkeä askel edellä mainittuihin taitoihin. Läsnäolomme tai hengityksemme häiriintyessä menemme ns. lukkoon ja pelot sekä jännittäminen saavat meistä yliotteen.

 

Kurssilla teemme harjoituksia turvallisessa ja kannustavassa ilmapiirissä, yhdessä. Teemme harjoitteita myös parityöskentelynä. Sinulla ei tarvitse olla kokemusta erityisesti esiintymisestä vaan tule sellaisena kuin olet.

 

Ihmetellään hengityksemme rytmiä ja hellitetään pikku hiljaa jännityksistä kehossamme. Poistetaan lempeästi mielemme luomia esteitä ja nautitaan ilmaisun ilosta ja voimasta!

Tunnille mukaan tarvitset jumppa- tai joogamaton, mukavat vaatteet sekä uteliaan mielen.

 

Tämän kurssin voi maksaa kulttuuriedulla. Osallistujia max.14. Kurssilla on vielä tilaa!

 

Aika : 26.10 klo. 11-14.15 ja  27.10 klo. 11-14.15, yhteensä 8 oppituntia.

Paikka: Hgin Aikuisopisto Lka 205, 2. krs., Töölöntullinkatu 8, 00250 Helsinki.

 

Hinta:54e (maksetaan Helsingin Aikuisopistolle)

 

Ohjaaja(t): Tarja Heinula

HUOM ! Ilmoittautuminen suoraan Helsingin Aikuisopiston sivuilla tästä. Kurssin numero: 3303017 

Ilmoittaudu mukaan!

Tälle kurssille pääset ilmoittautumaan mukaan suoraan Helsingin Aikuisopiston sivuilla tästä. Jos kuitenkin haluat lisätietoa kurssista voit lähettää minulle viestin allaolevalla lomakkeella.

Kaikki ilmoittautumiset ovat sitovia, ellei toisin ilmoiteta. Jos peruutat vähintään viikkoa (7päivää) ennen kurssin alkua hyvitämme 50% kurssin hinnasta. Alle viikon sisällä tehdyistä peruutuksista emme voi hyvittää kurssimaksua.

Kiitos! Ilmoittautumisesi on vastaanotettu.

bottom of page