top of page

Mindfulness – Lempeä pysähtyminen

Uusi viikko tunti Joogahuoneella 29.8.2019 alkaen torstaisin klo. 20.00 - 21.00!

 

Tämä torstai-illan lempeä pysähtyminen sopii jokaiselle etkä tarvitse aikaisempaa meditaatio-tai joogakokemusta. Joogastudiolta löytyvät matot, huovat, tyynyt sekä muut tarvittavat apuvälineet mm. istumameditaatioon.

Tunnilla tutustumme mindfulnesin harjoittamiselle olennaisiin hengittämiseen ja rentoutumiseen. Teemme kehoa vapauttavia harjoituksia joogan ja meditaation elementtejä hyödyntäen. Mindfulness-jooga on rauhallista harjoittamista jonka aikana herkistymme kuuntelemaan kehon tuntemuksia hyväksyvästi ilman arvostelua. Hellitämme ja lisäämme näin sisäistä tilaamme ja rentoudumme. 

Meditaatio-osuudet ovat myös ohjattuja. Voimistamme nykyhetkessä tietoisena olemisen taitoa palaamalla tähän hetkeen ja päästämme irti kaikista häiriötekijöistä. Tällöin rentous, ilo ja rauha ovat mahdollisia.

 

Jokainen tunti on oma kokonaisuutensa. Käytän usein tunneillani tarinoita, runoja tai aforismeja jotka herättävät ja ravitsevat mieltämme.

 

HUOM ! Kurssille ilmoittautuminen ainoastaan Joogahuoneen sivuilla täältä.

Aika: 29.08.2019 alkaen torstaisin

klo 20.00 - 21.00

Paikka: Joogahuone (Hgin Joogayhdistys) Hämeentie 19, 00500 Hki

Hinta: Katso kerta- ja kortti hinnat Joogahuoneen sivuilta täältä.

Ohjaaja: Tarja Heinula​

Ilmoittaudu mukaan!

Tälle kurssille pâäset ilmoittautumaan suoraan Joogahuoneen sivuilta tästä. Jos sinulla on kuitenkin kysymys kurssista voit olla minuun yhteydesä allaolevalla lomakkeella.

Kaikki ilmoittautumiset ovat sitovia, ellei toisin ilmoiteta. Jos peruutat vähintään viikkoa (7päivää) ennen kurssin alkua hyvitämme 50% kurssin hinnasta. Alle viikon sisällä tehdyistä peruutuksista emme voi hyvittää kurssimaksua.

Kiitos! Ilmoittautumisesi on vastaanotettu.

bottom of page