top of page

Sat, 17 Mar

|

Laajalahdentie 20

Oman hiljaisuuden päivä

Tule mukaan hiljentymään ja meditoimaan ohjatusti yhdessä Mindfulness-ohjaaja Tarja Heinulan kanssa. Nyt sinulla on mahdollisuus hiljentyä, hengähtää arjesta ja kuunnella sisintäsi. Vietämme päivän (4h) hiljaisuudessa ilman kännyköitä. Päivä rakentuu erilaisista meditaatioharjoituksista.

Registration is Closed
See other events
Oman hiljaisuuden päivä
Oman hiljaisuuden päivä

Time & Location

17 Mar 2018, 12:00 – 16:00

Laajalahdentie 20, Laajalahdentie 20, 00330 Helsinki, Finland

About the event

Jo 15 minuutin mindfulness-harjoitus keskellä päivää nollaa aamupäivän aikana kertyneen stressin. NYT sinulla on mahdollisuus hiljentyä, hengähtää arjesta ja kuunnella sisintäsi. Muistaa kuka sinä olet. Kokoonnumme yhteen ja vietämme päivän (4h) hiljaisuudessa ilman kännyköitä. Päivä rakentuu erilaisista meditaatioharjoituksista ja voit antautua hengityksen ja kehon - mielen kuunteluun täydellisesti.

Mindfulness-menetelmä koostuu erilaisista meditaatio- ja joogaharjoitteista, joissa huomio kiinnitetään nykyhetkeen hyväksyen kokemus sellaisena kuin se on, ilman arvostelua. Mindfulness-menetelmän avulla voit syventää itsetuntemustasi sekä oppia stressinhallintaa ja rentoutumista.

Päivän ohjelma sopii jo meditaatioon tutustuneille sekä ensikertalaisille. Voit ottaa kevyen välipalan mukaan jos tahdot. Tarjolla on myös teetä / kahvia ja hedelmiä tms. Mukaan kiristämättömät vaatteet, joissa on mukava olla. Joogatilasta löytyvät matot, tyynyt sekä kevyet peitot. Halutessasi voit tuoda omat mukanasi.

Share this event

bottom of page